Kamera Sigurie

Pamja e rrjetës:
Pamje e shpejtë

DVR 4-ch 5 MP 1U H.265 AcuSense DVR

0LEK

4 kanale dhe 1 HDD 1U AcuSense DVR Reduktimi i alarmit të rremë nga klasifikimi i objektivit të nj..

Pamje e shpejtë

DVR- 16CH 5 MP AcuSense

0LEK

Detektimi i lëvizjes i bazuar në mësim të thellë 2.0 për të gjitha kanalet analoge Mbrojtje perime..

Pamje e shpejtë

DVR- 16CH, 2MP AcuSense

0LEK

16 kanale dhe 2 HDD 1U AcuSense DVR Reduktimi i alarmit të rremë përmes klasifikimit të objektivit..

Pamje e shpejtë

DVR- 24CH, 3MP

0LEK

• 24 kanale dhe 4 HDD 1.5U DVR • Teknologji efikase e kompresimit H.265 pro+ • Aftësi kodimi deri n..

Pamje e shpejtë

DVR- 24CH, 5MP

0LEK

24 kanale dhe 4 HDD 1.5U DVR Teknologji efikase e kompresimit H.265 pro+ Aftësia e kodimit deri në..

Pamje e shpejtë

DVR- 32CH, 3MP

0LEK

32 kanale dhe 4 HDD 1.5U DVR Teknologji efikase e kompresimit H.265 pro+ Aftësia e kodimit deri në..

Pamje e shpejtë

DVR- 4CH 2MP

0LEK

4 kanale dhe 1 DVR me madhësi mini HDD Teknologji efikase e kompresimit H.265 pro+ Aftësia e kod..

Pamje e shpejtë

DVR- 4CH, 2MP AcuSense

0LEK

4 kanale dhe 1 HDD 1U AcuSense DVR Reduktimi i alarmit të rremë përmes klasifikimit të objektivit ..

Pamje e shpejtë

DVR- 4CH, 5MP

0LEK

• 4 kanale dhe 1 DVR me kasë HDD 260 • Teknologji kompresimi efikase H.265 pro+ • Kodimi aftësia de..

Pamje e shpejtë

DVR- 8CH 5 MP AcuSense

0LEK

8 kanale dhe 1 HDD 1U AcuSense DVR Reduktimi i alarmit të rremë nga klasifikimi i objektivit të nj..

Po shfaqen 1 te 10 nga 13 (2 Faqe)