Kamera Sigurie

Pamja e rrjetës:
Pamje e shpejtë

32-ch 1.5U 16 PoE 4K NVR

0LEK

Hyrja e kamerës IP deri në 32 kanale formatet video H.265+/H.265/H.264+/H.264 Kapaciteti deshifrue..

Pamje e shpejtë

32-ch 1.5U 16 PoE 4K NVR

0LEK

Mund të lidhen deri në 32 kanale IP kamera Kapaciteti deshifrues deri në 2-ch @ 12 MP/16-ch @ 1080p..

Pamje e shpejtë

32-ch 1.5U 4K NVR

0LEK

Hyrja e kamerës IP deri në 32 kanale formatet video H.265+/H.265/H.264+/H.264 Kapaciteti deshifrue..

Pamje e shpejtë

32-ch 1.5U 4K NVR

0LEK

Mund të lidhen deri në 32 kanale IP kamera Kapaciteti deshifrues deri në 1-ch@32 MP/2-ch@12 MP/16-c..

Pamje e shpejtë

32-ch 2U 4K NVR

0LEK

Mund të lidhen deri në 32 kanale IP kamera Deri në 12 MP pamje direkte, ruajtja dhe riprodhimi me d..

Pamje e shpejtë

4-ch 1U 4 PoE 4K NVR

0LEK

Hyrja e kamerës IP deri në 4 kanale formatet video H.265+/H.265/H.264+/H.264 Kapaciteti deshifrues..

Pamje e shpejtë

4-ch 1U 4 PoE 4K NVR

0LEK

Hyrja e kamerës IP deri në 4 kanale formatet video H.265+/H.265/H.264+/H.264 Kapaciteti deshifrues..

Pamje e shpejtë

4-ch 1U 4K NVR

0LEK

Hyrja e kamerës IP deri në 4 kanale formatet video H.265+/H.265/H.264+/H.264 Kapaciteti deshifrues..

Pamje e shpejtë

64-ch 2U 4K NVR

0LEK

Mund të lidhen deri në 32 kanale IP kamera Deri në 12 MP pamje direkte, ruajtja dhe riprodhimi me d..

Pamje e shpejtë

8-ch 1U 4K NVR

0LEK

Hyrja e kamerës IP deri në 4 kanale formatet video H.265+/H.265/H.264+/H.264 Kapaciteti deshifrues..

Po shfaqen 1 te 10 nga 26 (3 Faqe)