Kamera Sigurie

Pamja e rrjetës:
Pamje e shpejtë

2 MP 25X Powered by DarkFighter IR Network Speed Dome

0LEK

Përqendrohet në klasifikimin e objektivave të njerëzve dhe automjeteve bazuar në të mësuarit e thell..

Pamje e shpejtë

3-inch 4 MP 4X Powered by DarkFighter IR Network Speed Dome

0LEK

Imazhe me cilësi të lartë me rezolucion 4 MP Performancë e shkëlqyer në dritë të ulët nëpërmjet tek..

Pamje e shpejtë

3-inch 4 MP ColorVu Network Speed Dome

0LEK

Përqendrohet në klasifikimin e objektivave të njerëzve dhe automjeteve bazuar në të mësuarit e thell..

Pamje e shpejtë

4-inch 2 MP 25X Powered by DarkFighter IR Analog Speed Dome

0LEK

Imazhe me cilësi të lartë me rezolucion 2 MP Performancë e shkëlqyer në dritë të ulët nëpërmjet tek..

Pamje e shpejtë

4-inch 2 MP 25X Powered by DarkFighter IR Network Speed Dome

0LEK

CMOS skanimi progresiv 1/2,8". Imazhe me cilësi të lartë me rezolucion 2 MP Performancë e shkëlq..

Pamje e shpejtë

4-inch 4 MP 25X Powered by DarkFighter IR Network Speed Dome

0LEK

CMOS skanimi progresiv 1/2,8". Imazhe me cilësi të lartë me rezolucion 4 MP Performancë e shkëlq..

Pamje e shpejtë

4-inch 4 MP 25X Powered by DarkFighter IR Network Speed Dome

0LEK

1/2,8" CMOS skanimi progresiv Imazhe me cilësi të lartë me rezolucion 4 MP Performancë e shkëlqyer..

Pamje e shpejtë

7-inch 4 MP 25X Powered by DarkFighter IR Network Speed Dome

0LEK

CMOS skanimi progresiv 1/2,8". Imazhe me cilësi të lartë me rezolucion 4 MP Performancë e shkëlq..

Pamje e shpejtë

7-inch 8 MP 25X Powered by DarkFighter IR Network Speed Dome

0LEK

CMOS skanimi progresiv 1/1,8". Imazhe me cilësi të lartë me rezolucion 8 MP Performancë e shkëlq..

Po shfaqen 1 te 9 nga 9 (1 Faqe)