Kamera Sigurie

Pamja e rrjetës:
Pamje e shpejtë

24 Port Fast Ethernet Unmanaged POE Switch

0LEK

Menaxhimi Inteligjent i PoE. Kur furnizimi me energji tejkalon kufirin, portat PoE menaxhojnë n..

Pamje e shpejtë

8POE+2RJ45 100M Standard POE Switch

7,500LEK

Netis P110C është një switch standard POE 100M që ofron 10 porta adaptive RJ45 10/100M. Portat 1~8 k..

Pamje e shpejtë

Switch 16 Port POE

0LEK

..

Pamje e shpejtë

Switch POE 16 Port

0LEK

Porta PoE 16 × 100 Mbps dhe kombinime 2 × 1000 Mbps. Deri në 250 m distancë transmetimi. Akses..

Pamje e shpejtë

Switch POE 24+2+2 port

0LEK

Porta PoE RJ45 24 × 100 Mbps, kombinime 2 SFP × gigabit...

Pamje e shpejtë

Switch POE 24+4+4+1 port

0LEK

• Kapaciteti i planit të pasmë 64 Gbps;  •Transmetim Gigabit me fibër optike me distancë deri ..

Pamje e shpejtë

Switch POE 4 port

0LEK

Menaxhimi Inteligjent i PoE. Transmision PoE me rreze të gjatë deri në 300 m. ..

Pamje e shpejtë

Switch POE 8 port

0LEK

Transmision PoE ë Distanca midis IPC-ve dhe ndërprerësit mund të arrijë maksimumi 300 metra..

Pamje e shpejtë

Switch POE 8+2 port

0LEK

Transmetimi PoE në distancë maksimale 250 m 8 porte PoE me 8 x 10/100 Mbps dhe 2 porte të kombi..

Po shfaqen 1 te 9 nga 9 (1 Faqe)