150Mbps Universal Wi-Fi Range Extender

150Mbps Universal Wi-Fi Range Extender

0 komente 0 shitur. Mbeten vetëm 10
Modaliteti "Range Extender" rrit sinjalin pa tel në zonat e paarritshme ose të vështira për t'u lidhur pa të meta Madhësia në miniaturë dhe dizajni i montuar në mur e bëjnë të lehtë vendosjen dhe lëv
Kodi i produktit: tl-wa750re
Stoku Ne gjendje
4,800LEK
Taksa 4,800LEK

Përshkrimi i produktit

Modaliteti "Range Extender" rrit sinjalin pa tel në zonat e paarritshme ose të vështira për t'u lidhur pa të meta
Madhësia në miniaturë dhe dizajni i montuar në mur e bëjnë të lehtë vendosjen dhe lëvizjen në mënyrë fleksibël
Zgjero lehtësisht mbulimin me valë me një shtypje të butonit Range Extender
Porta Ethernet lejon që Extender të funksionojë si një përshtatës me valë për të lidhur pajisjet me tela

Nuk ka komente për këtë produkt.

Shkruaj një koment

Note: HTML nuk është përkthyer!
E keqe           Mirë
150Mbps Universal Wi-Fi Range Extender

150Mbps Universal Wi-Fi Range Extender

4,800LEK