Mi Router 4C

Mi Router 4C

0 komente 0 shitur. Mbeten vetëm 10
Ruteri Xiaomi Mi WiFi 4C mundëson lidhje me fishë dhe WiFi te kombinuar me switch me 2 porta. Mundëson qasjen në internet nëpërmjet WiFi pa qënë nevoja për kabllo.
Kodi i produktit: mirouter4c
Stoku Ne gjendje
2,000LEK
Taksa 2,000LEK

Përshkrimi i produktit

Ruteri Xiaomi Mi WiFi 4C mundëson lidhje me fishë dhe WiFi te kombinuar me switch me 2 porta. Mundëson qasjen në internet nëpërmjet WiFi pa qënë nevoja për kabllo.

Nuk ka komente për këtë produkt.

Shkruaj një koment

Note: HTML nuk është përkthyer!
E keqe           Mirë
Mi Router 4C

Mi Router 4C

2,000LEK