300 Mbps Multi-Mode Wi-Fi Router

300 Mbps Multi-Mode Wi-Fi Router

0 komente 0 shitur. Mbeten vetëm 10
Wi-Fi me shpejtësi të lartë - Shpejtësia e transmetimit me valë 300 Mbps është ideale si për detyrat e ndjeshme në gjerësinë e brezit, ashtu edhe për punët bazë. Mbulim i përforcuar - Dy antena të gj
Kodi i produktit: tl-wr844n
Stoku Ne gjendje
2,600LEK
Taksa 2,600LEK

Përshkrimi i produktit

Wi-Fi me shpejtësi të lartë - Shpejtësia e transmetimit me valë 300 Mbps është ideale si për detyrat e ndjeshme në gjerësinë e brezit, ashtu edhe për punët bazë.
Mbulim i përforcuar - Dy antena të gjithanshme dhe MIMO 2×2 ofrojnë sinjal të fortë Wi-Fi dhe lidhje të besueshme.
Multi-Mode 4 në 1 - Mbështet ruterin, Pikën e Aksesit, Zgjeruesin e Diapazonit dhe WISP për të përmbushur çdo nevojë të rrjetit.
Kontrollet prindërore - Menaxhon kur dhe si pajisjet e lidhura mund të hyjnë në internet.
Rrjeti i vizitorëve - Ofron akses të veçantë për mysafirët ndërsa siguron rrjetin pritës.
Transmetim i qetë HD - Mbështet IGMP Proxy/Snooping, Bridge dhe Tag VLAN për të optimizuar transmetimin IPTV.
Mbështetet IPv6 - E pajtueshme me IPv6 (versioni i fundit i Protokollit të Internetit 6).

Nuk ka komente për këtë produkt.

Shkruaj një koment

Note: HTML nuk është përkthyer!
E keqe           Mirë
300 Mbps Multi-Mode Wi-Fi Router

300 Mbps Multi-Mode Wi-Fi Router

2,600LEK