Paisje Rrjeti

Pamja e rrjetës:
Pamje e shpejtë

ethernet adapter

0LEK

Përshtatës Ethernet / rrjeti USB 2.0  ..

Pamje e shpejtë

Ethernet Patch Cord

0LEK

..

Pamje e shpejtë

Fiber Patch Cord

0LEK

..

Pamje e shpejtë

Pinca Rjeti Rj45

1,200LEK

Pinca rrjeti  rj45 dhe adsl..

Pamje e shpejtë

POE 24v-1600mA

1,500LEK

..

Pamje e shpejtë

Prize Rrjeti 2xRJ45

1,000LEK

Prize Rrjeti 2xRJ45..

Pamje e shpejtë

RJ45

35LEK

..

Pamje e shpejtë

RJ45 Metalic Cat6

50LEK

..

Po shfaqen 1 te 8 nga 8 (1 Faqe)