Sisteme Sigurie

Pamja e rrjetës:
Pamje e shpejtë

HY-208T

11,900LEK

Sensor i jashtem me panel djellor, kundra kafsheve deri ne 25kg, lidhja me wireless..

Pamje e shpejtë

HY-31/HY-SWL01

2,400LEK

Sensor për rrjedhje uji me siren dhe wirelees..

Pamje e shpejtë

HY-320

1,900LEK

Sensori i lëvizjes i brenshem me wireless..

Pamje e shpejtë

HY-321

3,500LEK

Sensori i lëvizjes i brenshem me wireless kundra kafsheve deri ne 35 kg..

Pamje e shpejtë

HY-323W

3,500LEK

Sensorë levizje tavanor 360° i brenshem me wireless..

Pamje e shpejtë

hy-6107s

8,000LEK

Sirene e jashteme me Panele diellore, 105dB, stand-by 60dit, me wireless..

Pamje e shpejtë

HY-620/HY-SSA01

3,800LEK

Senson tymi dhe nxehtesie i brendshem I paisur me sirene, me wireless..

Pamje e shpejtë

IPT-ING0271

7,500LEK

Kamer sigurie per bebet dhe kafshet e shtepis, 3MP, 360° audio inteligjente e dyfi..

Pamje e shpejtë

KS-11D

1,100LEK

Buton emergjence per sistemet e alarmit, lidhja me wireless..

Pamje e shpejtë

KS-13B-E

1,500LEK

Pult kontrolli per sistemet e alarmit..

Po shfaqen 1 te 10 nga 30 (3 Faqe)