Kamera Sigurie

Pamja e rrjetës:
Pamje e shpejtë

1 MP Fixed Bullet Camera

0LEK

Kamera HD 720p EXIR 2.0: teknologji e avancuar infra të kuqe me distancë IR 40 m Rezistent ndaj uj..

Pamje e shpejtë

1 MP Fixed Mini Bullet Camera

0LEK

DS-2CE16C0T-IRPF (2.8mm)-(3.6mm) Kamera HD 720p IR inteligjente: deri në 20 m distancë IR ..

Pamje e shpejtë

2 MP 25X Powered by DarkFighter IR Network Speed Dome

0LEK

Përqendrohet në klasifikimin e objektivave të njerëzve dhe automjeteve bazuar në të mësuarit e thell..

Pamje e shpejtë

2 MP Audio Fixed Turret Camera

0LEK

Kamera audio koaksiale 2 MP Rritja e sigurisë me mikrofonin e integruar të matur dhe ekonomik Tran..

Pamje e shpejtë

2 MP ColorVu Audio Fixed Mini Bullet Camera

0LEK

Imazhe me cilësi të lartë me 2 MP, rezolucion 1920 × 1080 Imazhe me ngjyra 24/7 me aperturë F1.0 I..

Pamje e shpejtë

2 MP ColorVu Audio Fixed Turret Camera

0LEK

Imazhe me cilësi të lartë me 2 MP, rezolucion 1920 × 1080 Imazhe me ngjyra 24/7 me aperturë F1.0 I..

Pamje e shpejtë

2 MP ColorVu Fixed Bullet Camera

0LEK

Kamera me ngjyra 2 MP me kohë të plotë Imazhe me ngjyra të plota 24/7 Lente fokale fikse 2,8 mm D..

Pamje e shpejtë

2 MP ColorVu Fixed Mini Bullet Camera

0LEK

Kamera me ngjyra 2 MP me kohë të plotë Imazhe me ngjyra të plota 24/7 Dritë shtesë e ngrohtë me rr..

Pamje e shpejtë

2 MP ColorVu Fixed Mini Bullet Camera

0LEK

Kamera me ngjyra 2 MP me kohë të plotë Imazhe me ngjyra të plota 24/7 Lente fokale fikse 2,8 mm D..

Pamje e shpejtë

2 MP ColorVu Fixed Mini Bullet Camera

0LEK

Imazhe me cilësi të lartë me 2 MP, rezolucion 1920 × 1080 Imazhe me ngjyra 24/7 me aperturë F1.0 I..

Po shfaqen 1 te 10 nga 169 (17 Faqe)