Paisje Rrjeti

Pamja e rrjetës:
Pamje e shpejtë

150Mbps Universal Wi-Fi Range Extender

4,800LEK

Modaliteti "Range Extender" rrit sinjalin pa tel në zonat e paarritshme ose të vështira për t'u lidh..

Pamje e shpejtë

300 Mbps Multi-Mode Wi-Fi Router

2,600LEK

Wi-Fi me shpejtësi të lartë - Shpejtësia e transmetimit me valë 300 Mbps është ideale si për detyrat..

Pamje e shpejtë

300Mbps AV600 Wi-Fi Powerline Extender Starter Kit

4,500LEK

Tipo di interfaccia LAN Ethernet Fast Ethernet Velocità trasferimento Ethernet LAN ..

Pamje e shpejtë

300Mbps Wireless N Route

2,000LEK

Shpejtësia me valë 300 Mbps është ideale për transmetim HD, lojëra në internet dhe shkarkime të mëdh..

Pamje e shpejtë

300Mbps Wireless N Router

2,600LEK

Shpejtësia e transmetimit pa tel 300 Mbps, ideale si për detyrat e ndjeshme në gjerësinë e brezit, a..

Pamje e shpejtë

300Mbps Wireless N Router

1,800LEK

Ruteri stonet W1 ofron shpejtësi të lartë 300 Mbps për të lidhur kompjuterët, samrtfonët, kamerat me..

Pamje e shpejtë

300Mbps Wireless N Router

2,500LEK

Ruteri netis WF2409E ofron shpejtësi të lartë 300 Mbps për të lidhur kompjuterët, telefonat inteligj..

Pamje e shpejtë

AC1200 3G/4G Wireless Dual Band Router

3,000LEK

Ruteri stonet N5 i pajisur me teknologjinë Wi-Fi 802.11AC, do t'ju ofrojë lidhje të njëkohshme me dy..

Pamje e shpejtë

AC1200 Wireless Dual Band Gigabit Router

6,000LEK

..

Pamje e shpejtë

Archer AX23

7,700LEK

AX 1800 Dual-Band Wi-Fi 6 Router..

Po shfaqen 1 te 10 nga 19 (2 Faqe)