Sisteme Sigurie

Pamja e rrjetës:
Pamje e shpejtë

HY-208T

11,900LEK

Sensor i jashtem me panel djellor, kundra kafsheve deri ne 25kg, lidhja me wireless..

Pamje e shpejtë

HY-31/HY-SWL01

2,400LEK

Sensor për rrjedhje uji me siren dhe wirelees..

Pamje e shpejtë

HY-320

1,900LEK

Sensori i lëvizjes i brenshem me wireless..

Pamje e shpejtë

HY-321

3,500LEK

Sensori i lëvizjes i brenshem me wireless kundra kafsheve deri ne 35 kg..

Pamje e shpejtë

HY-323W

3,500LEK

Sensorë levizje tavanor 360° i brenshem me wireless..

Pamje e shpejtë

HY-620/HY-SSA01

3,800LEK

Senson tymi dhe nxehtesie i brendshem I paisur me sirene, me wireless..

Pamje e shpejtë

KS-208MT

3,300LEK

Sensori levisje me kabull, PIR me mikrovale dhe infra te kuqe ..

Pamje e shpejtë

KS-208T

4,800LEK

Sensor levizje i jashtem, kundra kafsheve deri ne 35kg, lidhja me kabull..

Pamje e shpejtë

KS-218T

3,200LEK

Sensor levizje i brenshem, kundra kafshve deri ne 35kg, lidhja me kabull...

Pamje e shpejtë

KS-25AW

1,100LEK

Sensor magnetik per dyer dhe dritare lidhja me wireless..

Po shfaqen 1 te 10 nga 13 (2 Faqe)