Mi Wi-Fi Range Extender Pro

Mi Wi-Fi Range Extender Pro

0 komente 0 shitur. Mbeten vetëm 10
Antenë e jashtme 2×2, me një shpejtësi transmetimi deri në 300 Mbps Shto zgjerues Wi-Fi për të shpejtuar jashtëzakonisht përvojën tuaj të lojërave dhe shikimit të filmave. Mi Wi-Fi Range Extender Pro
Marka
Kodi i produktit: ro3
Stoku Ne gjendje
2,000LEK
Taksa 2,000LEK

Përshkrimi i produktit

Antenë e jashtme 2×2, me një shpejtësi transmetimi deri në 300 Mbps Shto zgjerues Wi-Fi për të shpejtuar jashtëzakonisht përvojën tuaj të lojërave dhe shikimit të filmave.
Mi Wi-Fi Range Extender Pro i përmirësuar tani vjen me një antenë të jashtme 2×2 për të ruajtur një shpejtësi transmetimi prej 300 Mbps duke rritur gjithashtu stabilitetin e sinjalit. Lidhja më e mirë zgjidhet automatikisht, për t'ju dhënë një përvojë më të mirë në çdo kohë, kudo.

Nuk ka komente për këtë produkt.

Shkruaj një koment

Note: HTML nuk është përkthyer!
E keqe           Mirë
Mi Wi-Fi Range Extender Pro

Mi Wi-Fi Range Extender Pro

2,000LEK